Coming Soon! Meer vlogs en blogs…

Sailing, Lifestyle and Boatlife

Coming soon! Meer vlogs en blogs!

We zijn nu bijna vijf weken aan een gesloten aan boord! Time flies when you’re having fun. Sinds we in juni Lagos verlieten, hebben we heel veel gedaan en gezien. Cadiz, Gibraltar, Tarifa, Marbella, Malaga, Fuengirola, Cartagena, Alicante, Calpe, Ibiza, Formentera. Het prachtige Mallorca met als afsluiter de heerlijke stad Palma, waar we midden in het oude centrum van een plek in de haven hadden bemachtigd.
Gezellige opstappers mee gehad: Stan, Lynn en Titia. En Ies voor 1 nachtje, toen er gestapt werd op Ibiza.

Terug naar de kust

Inmiddels weer terug aan de vaste wal van Spanje. In Moraira. Ook weer een leuk plaatsje met een prettige haven. Wel duidelijk hoogseizoen, geen vrij plekje op het strand te vinden….

image

Maar we liggen vrij aan de kade bij de ingang van de haven en kunnen dus heerlijk zwemmen achter de boot. En douchen onder de sproeier. Straks de berg opklimmen. Mooie toren met een mooi uitzicht.

 

Digital Nomad Life

Herco en ik werken (op een lager) pitje gewoon door. Ook in Nederland is het vakantietijd, dus de meeste zaken hebben wat minder urgentie. En met een telefoon, datakaarten en WiFi, kom je een heel eind. Het leven als semi-Digital Nomad bevalt ons goed!!

Coming soon…

Achter de schermen werken we ook verder aan deze site. Merel maakt leuke filmpjes voor vlogs en we verzamelen informatie voor de blogs. We plaatsen heel regelmatig foto’s op Instagram, onze Facebookpagina en af en toe een update op Twitter. Het daadwerkelijk produceren van content blijft echter achter. We hebben nog maar weinig nieuwe dingen geplaatst op de site. Maar daar gaat verandering in komen! Hou www.morganeofsark.com goed in de gaten de komende tijd. Op korte termijn meer leuke vlogs en blogs over Sailing, Lifestyle and Boatlife!


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *