Wat is jouw droom?

Wanna-beez gaat over dromen en ambities.

Waar droom jij van? Wat wil jij -later als je groot bent- doen? Deel je dromen met ons en vertel  hoe je dat gaat bereiken.

Wij zijn Wanna-beez

Ook wij hebben dromen, wensen, en ambities. Of we nu 16, 18 of 50 zijn. Zo zijn wij wannabe wereld omzeilers. Wannabe wereldreizigers. Elvira is een Wannabe Digital Nomad. Zij wil graag blijven werken, maar wel locatie onafhankelijk en op verschillende plekken in de wereld. Merel is een Wannabe New Yorker. Zij wil na haar eindexamen een jaar in New York wonen.

Lees hier onze blogs. Dan vertellen wij hoe we stap voor stap onze dromen verwezenlijken.

Waarom dit geen briljante blogtitel is

25 mei 2016 Digitale snelweg of hobbelig landweggetje? De weg van Wannabe naar Digital Nomad heeft zo z’n hobbels. Maar na elke hobbel komt wel weer een vlak en geasfalteerd stukje. Om beter locatie onafhankelijk ofwel digitaal te kunnen werken, wandel ik stevig door op deze weg. Soms wat onzeker en soms bijna euforisch. Maar […]

Wannabe meets “pro”

Wannabe meets “pro”

Begin mei

Na het lezen van het boek “Handboek voor Wereldburgers” van Esther Jacobs, ga ik vol in de kwispel. Esther is een Digital Nomad. Ze heeft geen vaste verblijfplaats, maar woont, werkt en leeft op verschillende plekken in de wereld. Dankzij goedkope tickets en technologische ontwikkelingen kan ze wonen en werken waar ze wil. Ze heeft er meerdere boeken over geschreven, staat met haar levensstijl regelmatig in tijdschriften en geeft er workshops over. Haar boeken staan vol met handige tips.

Lees meer

Personal Branding

Personal branding

Vrijdag 13 mei

Inspiratieworkshop, een cadeautje

Vanmorgen heb ik onverwachts een inspiratieworkshop gevolgd van Bernadette Vrijling van Aserto. Dat kwam zo. Gisteravond was ik bij Weblish voor de training Mailchimp en toen gaf Manuela aan dat er vandaag nog een plekje vrij was en ook dat het kosteloos was. Een cadeautje dus. En zo heb ik deze workshop ook ervaren, als een cadeautje.

Lees meer